Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 26-Jul-2010 00:39
Happy Birthday Ahmad Syafiy Danial Bin Ahmad Sayutiy
Assalamualaikum....

Hari ni 26/7/2010 hari kelahiran anak sulung mariam yang ke-5.Ahmad Syafiy Danial... :-D
Macam emak-emak lain jugak mesti kata cepatnya anakku dah besar,kejap je rasanya... :-D Mariam pun rasa benda yang sama....Sambutan untuk birthday syafiy kali ni mama cuma buat kek dan doorgift untuk kawan-kawan dan teacher syafiy dekat sekolah.Semalam cuma keluar makan KFC (atas permintaan birthday boy) Kalau mama, baik pergi makan ikan bakar ke steamboat ke...hehhehe... Tahun lepas celebrate birthday syafiy dan makngah dia pun makan KFC,tapi makngah belanja... ;-) Kami keluar celebrate semalam sebab takut hari ni encik suami balik lambat...Baik langsai awal-awal.. :->
Doa papa,mama dan adik sidqiy semoga abang syafiy menjadi anak yang soleh,beriman,berilmu dan bertakwa,selamat di dunia dan di akhirat...Aminnn..




First day Syafiy 26/7/2005.Bergambar di pangkuan nenek :->



Kek yang mama buat,jangan gelak ye kawan-kawan sebab deco huduh-huduh je...Malu nak letak gambar besar-besar.. :-D Kek nih macam ditaja oleh M&M pulak,bergambar dengan mascot M&M yang atuk atan bagi masa family gathering dulu... :-D .Syafiy bukan main seronok lagi bila tahu mama nak buat kek ben10,siap tunggu kek masak depan oven dan asyik dok ulang tanya bila nak siap...mama dia mula-mula layan la,bila dah tak larat nak layan buat tak tahu jela... :-|
Terima kasih kepada cik tie sebab bagi resepi icing yang yummyyy tuh dan ajar buat cc yang tak lekang... :-D



Kek dan 50 doorgift (kawan-kawan) dan 12 doorgift (teachers) untuk dibawa ke sekolah syafiy.
Syafiy bukan main seronok lagi tolong mama dia packing semua benda nih...

IKLAN





http://mariamsayutiy.blogspot.com/

© Pidgin Technologies Ltd. 2016